Consult

STADTGEIST is gespecialiseerd in de cultuurhistorische en maatschappelijke aspecten van stadsontwikkeling. Met kapitaal, beton, asfalt en staal kun je nederzettingen bouwen, maar géén steden maken. Het zijn juiste de veelheid aan (sub)culturen, de botsende ideeën en de menselijke vindingrijkheid  die de stad maken tot wat zij is: een smeltpunt van menselijke beschaving. 

Visie
De menselijke geest met al zijn tegenstrijdigheden vormt het bindende weefsel van stedelijke samenlevingen. Met die basisgedachte ontwikkelen wij eigen visies op urbane culturen. In onze ogen draait het bij stedelijke ontwikkeling te vaak over de materie en de data, te weinig over ideeën en het verhaal. Dat gat wil STADTGEIST opvullen.      

Inspiratie
Wij delen onze kennis en inzichten graag met professionals en organisaties uit overheid en bedrijfsleven die werken aan oplossingen voor urbane vraagstukken. Wij geloven in de kracht van kruisbestuiving en wederzijdse inspiratie en brengen graag verschillende partijen met uiteenlopende expertise samen.     

Aanpak
Wij kunnen deze service aanbieden in diverse vormen: een inspiratiesessie op de werkvloer, een adviesrapport of een klassieke presentatie. Onze aanpak is een narratieve. Sterke verhaalstructuren zijn het krachtigste middel zijn om kennis over te dragen en uit te wisselen, zo geloven wij.       

Bent u benieuwd wat onze aanpak voor u en uw organisatie zou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op voor een voorstel van onze zijde: contact@stadtgeist.nl

U kunt natuurlijk ook het onderstaande contactformulier invullen. 


Contactformulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.