STADEXPEDITIE

- advertentie -

Berlijn is een stad vol avontuur, zeker als je open staat voor nieuwe perspectieven en afwijkende routes. Via een expeditie door de stad gidsen wij uw gezelschap graag op een bijzondere manier langs verschillende fascinerende facetten van Berlijn. En laten op die manier de stad meer dan ooit voor u tot leven komen. Deze fotoreeks geeft een indruk hiervan.  Mensen staan er niet altijd bij stil, maar 'de grote stad' is veel meer dan alleen maar een plek om te wonen en te werken. Hier balt zich nationale en internationale historie samen, worden vindingrijke ideeën en oplossingen geboren en treffen visies en wereldbeelden elkaar. Steden vormen het vertrekpunt voor een haast eindeloze zoektocht naar sporen van het verleden, culturele schatten, vindingrijke oplossingen, en geestelijke rijkdom.

Als politieke hoofdstad en culturele metropool is Berlijn zo´n onuitputtelijke bron van inspiratie. Voorzien van zijn turbulente geschiedenis is Berlijn een stad waar je kunt blijven exploreren, onderzoeken en ontdekken. Om ook met anderen te kunnen delen hoe de stad ons iedere keer weer verbaast, verrast en inspireert hebben wij stadexpedities in Berlijn ontwikkeld. Het is het middel bij uitstek om de inspiratie de inspiratie van Berlijn aan u door te geven.  


CONTACTFORMULIER

Wilt u u voor uw team, afdeling of privé-gezelschap een stadexpeditie boeken, georganiseerd door de initiatiefnemers van STADTGEIST (Berlijn op Maat en Urban Inspiration)? Vul dan het onderstaande formulier in en beschrijf uw verwachtingen en wensen. U ontvangt dan z.s.m. een antwoord van ons. Wilt u direct antwoord? U kunt ook telefonisch (of via Whatsapp) bereiken, via +4917664797998. 

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.