Tours door Berlijn (en meer)

Bent u geprikkeld door de Stadtgeist zoals we die in deze artikelen beschrijven? Schakel ons dan vooral in voor een tour, excursie of lezing! Of laat ons een meerdaags reisprogramma naar Berlijn voor u samenstellen, speciaal op maat!

 

Organiseert u een (groep)reis naar Berlijn en zoekt u naast ontspanning juist ook prikkelende inhoud, verdieping en inspirerende activiteiten? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres!

 

Onder de naam Berlijn op Maat hebben wij de afgelopen jaren vele tours en excursies gegeven in en rond Berlijn. Daarnaast hebben we verschillende thematische workshops en stadsexpedities ontwikkeld voor uiteenlopende gezelschappen: van studenten tot ondernemers, van stadsontwikkelaars tot bestuurders.

 

Berlin op Maat heeft bovendien vele inhoudelijke en logistieke Berlijn-programma´s samengesteld voor reisgezelschappen, klein en groot, individueel en professioneel. 

 

Op zoek naar een extra waardevolle Berlijn-ervaring?

Neem dan vooral contact met ons op!

 

Dat kan via het onderstaande formulier of per email via info(at)berlijnopmaat.com. Ook zijn wij telefonisch of per WhatsApp te bereiken op +49 (0) 1577 6458 602 (Peter) of +49(0) 1664 7979 98 (Tom). 

 

Auf wiedersehen in Berlin!

 

Tom Bergrath & Peter Bijl

Berlijn op MaatOpmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.